vrijdag 22 februari 2019

De leerlingenraad door Anne-Noor en Elisa


Wij, Anne-Noor en Elisa, zitten allebei in de leerlingenraad.
We hebben al redelijk veel gedaan, zoals de halloweentocht op school, het kerstbal, affiches bij de toiletten om ze proper te houden, …
We hebben ook al veel vergaderd.
Nu zijn we bezig om in Bissegem een kleine klimaatmars te organiseren met school. Daarvoor maken we ook spandoeken en affiches in klas.










We gaan ook een wieltjesdag houden en kinderdag gaat ook weer door zoals vorig jaar.
We merkten dat de kindjes het kerstbal heel leuk vonden, of tenminste dat denken we toch. Laten we even vragen aan Isabelle en Rune uit het zesde leerjaar wat ze ervan vonden.
Isabelle, wat vond jij ervan?                                                                                         Heel leuk alleen de muziek kon stukken beter!
En jij Rune?                                                                                                                         Het zelfde eigenlijk maar wel tof!
Blijkbaar was het een succes!
De vergaderingen gaan door op sommige vrijdagen samen met juf Heleen en meester Stijn. Er zijn al heel erg veel goeie ideeën binnegekomen uit de leerlingenraad brievenbus.
Zelf kunnen leerlingen die niet in de leerlingenraad zitten hun ideeën op een briefje schrijven en in de leerlingenraad brievenbus steken. Laten we ook even vragen aan Isabelle en Rune of zij leuke ideeën hebben.
Rune zijn idee was om op elke speelplaats 4 stippen te schilderen voor de move tegen pesten: stip-it!
En Isabelle wil graag eens als schoolbel een liedje.
Dit was het dan! 
Veeeele groetjes, 
Anne-Noor en Elisa!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten