dinsdag 17 maart 2020

Houden we contact??? Samen tegen corona

Hallo iedereen van het zesde leerjaar

Ondertussen zijn we 2 dagen verder in het corona-isolement. Op school is het heel rustig. Gelukkig zijn er heel veel mensen die de kinderen thuis kunnen opvangen waardoor de kans om met elkaar in contact te komen kleiner geworden is. Gisteren waren er slechts een vijftigtal kinderen op school, gespreid over kleuter en lager.
 Ik hoorde van de directie dat er vandaag zelfs nog een stukje minder leerlingen waren.
Fantastisch dat veel mensen het zo kunnen organiseren!
Samen tegen corona hé!!!

We hopen dat jullie en jullie familie nog allemaal in een goede gezondheid verkeren. Hopelijk lukt het jullie ook om af en toe wat aan jullie werkbundel te werken, maar vergeet zeker niet van ook af en toe eens te ontspannen hé ;-)

Aangezien we elkaar nu een tijdje op school niet meer zullen zien, lijkt het ons wel leuk om toch nog contact te houden met elkaar via deze pagina.

Daarom volgend voorstel:

Wie een berichtje wil schrijven naar de klas – wie een leuke mop kent – wie een coole/grappige/gekke foto van zichzelf heeft – wie een leuk filmpje gemaakt heeft – of nog iets anders…, mag deze doorsturen naar het emailadres van juf siska: siska.pluym@lagereschoolbissegem.be.

Wij proberen het dan zo snel mogelijk op deze blog te plaatsen. Zo hoeven we elkaar toch niet echt zó lang te missen.

Wie wil, kan gerust reageren op de geposte berichtjes (vergeet niet van jouw naam erbij te plaatsen hé), maar weet wel dat jouw reactie niet onmiddellijk zichtbaar zal zijn. Die komt eerst in onze mailbox ter controle. Ook hier proberen we om alles zo snel mogelijk te plaatsen.


1 opmerking:

  1. Liefste klasgenootjes, we zijn pas enkele dagen verder en ik mis jullie echt! Ik hoop dat er een manier is om elke dag eens contact te maken met de klas, wat denk je Juf Siska? Is zoiets haalbaar? Vele groetjes en een dikke knuffel, Grace xxx

    BeantwoordenVerwijderen